HV Spijkenisse in tweede helft herboren tegen Barendrecht

Sport 115 keer gelezen

Spijkenisse- De hockeysters van HV Spijkenisse hebben zich met een nuttige 3-2 (0-2) overwinning tegen Barendrecht gehandhaafd in de subtop van de derde klasse B.

'We waren in de eerste helft optisch wel beter, maar werden niet gevaarlijk voor de goal', stelde coach Maarten Bosman. 'Barendrecht creëerde weinig, maar was met een 0-2 voorsprong bij rust wel effectiever in de omschakeling. We hebben in de tweede helft met de doorgeschoven Jillian Velo naar het middenveld met risico meer naar voren gespeeld en dat leverde wel kansen op.' Nadat Daphne van Doorne en Jessy Grootveld de plooien met de 2-2 weer had glad gestreken, ontpopte uitgerekend Jillian Velo zich zes minuten voor tijd als matchwinnaar: 3-2.

Spijkenisse: Van Drunen; Krijgsman, Tieleman, Velo, Van Doorne, Van Krimpen, Zeegers, Megan Luijendijk; Schutte, Grootveld, Van Breukelen. Verder Camilla Luijendijk, Witteveen, Taselaar, Meeder en Liem.