Foto's: Theo van Kralingen
Foto's: Theo van Kralingen

OHVV verwijst Excelsior ’20 naar derde plaats.

Sport 530 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft de topper in de derde klasse D tegen Excelsior '20 met een 3-2 (2-2) overwinning afgesloten. De Oudenhoornaars blijven daarmee de druk houden op koploper SV Charlois.

'Het was met die harde wind heel lastig voetballen', stelde trainer Rafaël Andrade. 'Excelsior '20 heeft een goede ploeg, maar wij waren niets minder, dus smaken de punten best lekker. Excelsior was nog ongeslagen en lieten weten dat het na de traditionele carnavalsdag nog nooit had verloren. Welnu, tradities zijn om doorbroken te worden. Dat hebben we gedaan door gewoon door te gaan met wat wij willen. Dat is meedraaien in de top.' Raymond Berkman bracht zijn ploeg in de eerste helft met twee doelpunten aan de leiding, maar het was de goed spelende David Keijzerwaard, die zich met een binnen gewaaide hoekschop ontpopte als de grote matchwinnaar: 3-2. De Schiedammers kwamen vlak voor tijd met een rode kaart met tien man te staan na een zware overtreding tegen Patrick van Dorp.

OHVV: Rick Groenendijk; Arno van der Steen, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters (70. Rick Hopman); Patrick van Dorp; David Keijzerwaard, Leon Wageveld; Yannick Ponit (90. Ramon van de Bie), Raymond Berkman (81. Mitco Milojevic), Jarno Huisman.
 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant