Handballers HVOS delven onderspit bij SOS Kwiek Sport

Sport 97 keer gelezen

Den Haag – De mannen van HVOS hebben nog altijd geen overwinning in de competitie in de zaal. Zaterdagavond kwam daar geen verandering in na het duel met SOS Kwiek Sport. De Hagenaars wonnen het duel met 23-11. Bij rust stond de ploeg uit Spijkenisse ook al achter toen stond het 16-5.

'We wisten vooraf dat het erg moeilijk zou worden. We laten het gewoon aanvallend liggen. We krijgen soms vrije kansen maar weten deze kansen echter niet te benutten. We doen het alleen in de eerste helft en de laatste vijf minuten goed. Dat is echter niet genoeg. We lijden daarbij teveel balverlies. Verdedigend doen we het niet eens slecht', meent Rafaël Loch na de nederlaag bij SOS Kwiek Sport. Zondag is Dongen de tegenstander voor de ploeg uit Nissewaard.