Spijkenisse sloeg zaterdag opnieuw in blessuretijd toe. Fotografie: Peter de Jong

Spijkenisse slaat in blessuretijd toe

Sport 339 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse lijkt er de laatste tijd een patent op te hebben om in de extra tijd van het duel toe te slaan en de overwinning naar zich toe te trekken. Gebeurde dat twee weken geleden al tegen Xerxes/DZB, zaterdag gebeurde dit opnieuw, nu tegen Jodan Boys. De ploeg van Peter Wubben won het duel met 2-1 (1-0).

Al na elf minuten wist Spijkenisse de score te openen tegen de ploeg uit Gouda. Het was Jazzy Adams die het doel wist te vinden. Vervolgens was het Enzo Huntink die na driekwart duel de ploegen weer in evenwicht bracht. Net als twee weken geleden was het Marvin van der Pluijm die in de extra tijd de winst bij Spijkenisse bracht.

Zege terecht
'Het is terecht. Wij waren na de 1-1 de ploeg die voor de overwinning ging en de kansen kreeg. Sowieso speelden we een goede eerste helft, vooral door de bal over de grond te laten lopen en niet voor de lange bal te gaan. De ploeg staat nu zesde met vijf punten minder dan koploper Noordwijk.

Opstelling Spijkenisse:
Spijkenisse: Dyron Bijl; Etiënne Mariana, Eric Polet, Jeffrey Schenk (85.Emir Jasarevic), Marco de Borst; Shane van den Engel, Jardim, Sander Barragan; Marvin van der Pluijm, Jazzy Adams (66. Daan Bourgonje), Serginio van Axel Dongen.