Afbeelding

Statiegeld voor panna-veldje

Sport 201 keer gelezen

Spijkenisse - Gisteren, vlak voor de aftrap van de subtopper in de hoofdklasse tussen Spijkenisse en De Jodan Boys stonden op het Sportpark 'Jaap Riedijk' de heren Nico de Jongste, filiaal manager van Jumbo Hadewychplaats Maaswijk en Danny Stok, filiaal manager van Jumbo Groenewoud klaar om een cheque te overhandigen aan Arno de Man, voorzitter van de Business Club van de voetbalvereniging Spijkenisse, met hierop vermeld de voorlopige opbrengst van de statiegeld actie bij Jumbo Maaswijk: bijna 1000 euro.

Doel: de aanleg van een panna-veldje voor de jongste jeugd van de club en in de wijk.

De heer De Man bedankte niet alleen Jumbo Maaswijk voor de  inzet en de betrokkenheid, maar ook alle ouders, die zo goed waren om hun statiegeld bonnetjes in de daarvoor bestemde vv Spijkenisse brievenbus te deponeren. 

Het is een voorlopige opbrengst, deze actie loopt nog door !! Dus kinderen, blijf je ouders naar de Jumbo sturen voor het inleveren van de lege flessen en zorg er voor, dat het statiegeld bonnetje in de vv Spijkenisse brievenbus wordt gegooid. Des te sneller kan het panna-veldje worden aangelegd.

Ook de opbrengst van de nieuwe Jumbo munten actie gaat naar hetzelfde doel wat vv Spijkenisse betreft: 'Een echt club-wijk-kinder-doel, waarbij we kunnen laten zien, dat het ons ernst is met onze maatschappelijke functie', aldus Arno de Man.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant