SC Botlek laat de punten achter in Rozenburg

Sport 274 keer gelezen

Rozenburg – SC Botlek is er zaterdag niet in geslaagd op de punten mee terug te nemen naar Spijkenisse. De ploeg van trainer Richard Koutstaal ging bij VV Rozenburg onderuit met 2-1. Bij rust wisten beiden teams het net nog niet te vinden.

Ondanks dat het geen beste wedstrijd was van twee kanten, was trainer Koutstaal niet tevreden na de nederlaag. 'De uitslag vond ik niet terecht. Het was een wedstrijd met een heel laag niveau. Dat was overigens van twee kanten zo. We hebben weinig kansen weggegeven, maar daarnaast hebben we ook niet veel kunnen creeeren. Ik miste vandaag de belevenis in het team.

Treffer na achterstand
Toch was het na rust Rozenburg dat met twee treffers achter doelman Kevin Rijsdijk de basis legde voor de overwinning. Het was Juliën Gret die voor de 2-1 eindstand zorgde. Door de nederlaag staat SC Botlek samen met Leonidas op de vierde plaats. Rozenburg staat nog altijd tweede. Zaterdag speelt SC Botlek tegen nummer drie Zestienhoven.