Spijkenisse onderuit in Zeeland tegen Hoek

Sport 220 keer gelezen

Hoek – Het zal een vervelende terugreis zijn geweest voor de spelers van Spijkenisse toen ze zaterdag van het duel met Hoek terug kwamen. De formatie van Peter Wubben ging bij de ploeg die vorig seizoen uit de Topklasse degradeerde, vorige maand de trainer wegstuurde en allerlei interne strubbelingen had, onderuit met 3-1. Bij rust leidden de Zeeuwen met 1-0.

Nadat Hoek na rust op 2-0 was gekomen was het Eric Polet die de enige treffer voor Spijkenisse van de middag op het scorebord liet aantekenen. Een blunder van doelman Byl zorgde vervolgens voor de eindstand van 3-1. 'De uitslag is denk ik wel terecht. Hoek speelde met veel meer passie dan Spijkenisse. We hebben te weinig gegeven', meent trainer Wubben na de nederlaag.

Stand
Door de overwinning van Hoek zakt Spijkenisse naar de zevende plaats met vijftien punten uit negen duels. Tegenstander Hoek is nu naar de twaalfde plaats gestegen. Zaterdag speelt men op sportpark Jaap Riedijk het duel tegen Jodan Boys, die net als Spijkenisse vijftien punten heeft.