Afbeelding

Hekelingen is klaar voor SV Simonshaven

Sport 89 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen is door een 2-1 (0-1) overwinning tegen Kocatepe weer opgeschoven naar de subtop van de vierde F en lijkt klaar te zijn voor de derby op verplaatsing tegen Simonshaven.

'We hebben een belangrijke overwinning geboekt om in de top mee te blijven doen', sprak trainer Ad Reijtenbagh zijn tevredenheid uit. 'De wedstrijd tegen Simonshaven zal moeilijk worden, maar we gaan de uitdaging met volle overtuiging aan.' Hekelingen keek door een communicatiefout tussen doelman Wesley de Vos en Ferrie van Mierlo al snel tegen een 0-1 achterstand aan. De thuisclub bleek in de tweede helft kansrijker en dwong de overwinning dan ook verdiend af met fraaie treffers van Bilal Tsouli en man off the match Zakaria Cheikh: 2-1. Bij Hekelingen maakte de 17-jarige Zev Schol een opvallend debuut als invaller voor zijn broer Toivi Schol.

Hekelingen: Wesley de Vos; Bilal Tsouli, Jessy Povinelli, Ferry van Mierlo (46, Pascal van der Hor), Koen Spitters; Zakaria Cheikh, Victor Kriek; Toivi Schol (55. Zev Schol); Robin Boere, Joey Wertz, Mitchell Kanters (80. Van den Heuvel).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant