Zuidland in laatste seconde verslagen door VVGZ

Sport 109 keer gelezen

Zwijndrecht- Zuidland heeft zichzelf tegen VVGZ de das om gedaan door in de laatste seconde een nakend gelijkspel alsnog met een 4-3 (3-0) nederlaag te bekopen.

'Als twee man zich aan de zijkant laten uitspelen, geef je de wedstrijd zomaar weg', sprak de teleurgestelde trainer Adri van Tiggelen klare taal betreffende zijn lankmoedige verdedigers. 'De gedachten lag bij de meeste spelers al bij de wedstrijd aanstaande zaterdag tegen Brielle. De power tegen Kloetinge en Smitshoek ontbrak, speelden nu te lief om gele kaarten te voorkomen. We hebben de wedstrijd eigenlijk in de eerste helft al weggegeven door drie identieke goals uit voorzetten van rechts tegen te krijgen. De spelers waren er vooraf al op gewezen dat zij de voorzet er vanaf de gevaarlijke rechterkant vroegtijdig uit moesten halen. Nee, het zag er aan onze linkerkant niet goed uit. Dan is het nog knap dat je met een overschot aan aanvallers van 3-0 terugkomt naar 3-3 (doelpunten van Nichy Mendes Fortes, Murat Gök en Stephan Baaij, DR), maar het had bij een gefocuste eerste helft niet nodig geweest.' De derby tussen Zuidland en Brielle om 14.30 uur.