Afbeelding

SV Simonshaven verder in mineur na nederlaag tegen LMO

Sport 148 keer gelezen

Rotterdam- SV Simonshaven is na de 1-0 (1-0) nederlaag tegen LMO teruggeworpen naar de middenmoot van de vierde klasse F.

'Het was een wedstrijd van weinig kansen, waarin LMO iets gelukkiger uit de strijd kwam', stelde trainer Richard van der Werf. 'We zitten in een mindere fase en proberen er met hard werken weer bovenop te komen. Dat gaat zeker en vast lukken. De stijgende lijn baseer ik op de goede momenten die we tegen LMO gehad hebben. We kwamen op een rot moment zo vlak voor rust met 1-0 achter en je zag de koppies meteen gaan hangen. Nergens voor nodig als je nog driekwartier heeft te gaan. Jammer dat we ook met één tegen één niet gelijk konden maken.' SV Simonshaven speelt aanstaande zaterdag onder aan de Schuddebeursedijk de derby tegen Hekelingen.

SV Simonshaven: Bas Oster; Sander van Dongen, Kevin Francois, Dennis Kanters, Carlo van der Linden (55. Bart Wolters), Desley Hermsen, Kevin Belder, Richard van Baalen (80. Leander Verkaik); Mike Bekker, Sylvester Mirer (70. Dave van Dongen), Jeremy van der Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant