Hockeysters nipt onderuit in duel met Derby

Sport 251 keer gelezen

Zwijndrecht – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag een nipte nederlaag geleden tegen de dames van Derby. De ploeg van Maarten Bosman verloor het duel met 2-1. Bij rust stond het 0-0.

De ploeg uit onze gemeente kwam op voorsprong dankzij een treffer van Kim Witteveen. 'Onze kansen worden helaas niet beloond. We hebben een goede eerste helft gespeeld. Na rust neemt Derby het over. Ze kwamen dan ook terecht op 1-1. De scheidsrechter floot ook wel in ons nadeel, maar daar wil ik het verlies niet aan ophangen. De winnende treffer kwam echt in de allerlaatste seconde. Dat is heel erg zuur', zegt coach Maarten Bosman na afloop. Zondag ligt de competitie stil. Spijkenisse staat zevende.