Spijkenisse laat Quick Boys over zich heen komen

Sport 130 keer gelezen

Katwijk- Spijkenisse heeft na de reeks overwinningen in de duinen van Katwijk genoegen moeten nemen met een 2-1 (1-0) nederlaag tegen Quick Boys.

De formatie van Peter Wubben is op vier punten van de leiders Noordwijk en Rijnvogels gezakt naar de zevende plaats in de hoofdklasse B. De Katwijkers namen het heft stilaan in handen en dat leverde na twintig minuten spelen de openingstreffer op van Yordi Teijsse: 1-0. Dyron Bijl behoedde zijn ploeg met een knappe redding voor een nieuwe doorboring. Spijkenisse nam het initiatief over, maar pogingen van Eric Polet en Marvin van der Pluijm troffen geen doel. De Spijkenissers kregen na rust via Milan Hoek een nieuwe tik te verwerken: 2-0. Het tegenoffensief leverde tien minuten voor tijd door een benutte strafschop van Felino Jardim de aansluitingstreffer op: 2-1. De bezoekers namen vervolgens alle risico 's, maar de verdediging van Quick Boys, bij wie trainer Jan Zoutman naar de tribune werd verwezen en Yordi Theijsse na een schandalige trap jegens Shane van den Engel een rode kaart werd bespaard, hield stand.