Afbeelding

SC Botlek neemt obstakel Leonidas

Sport 117 keer gelezen

Rotterdam- SC Botlek heeft de opmars in de derde klasse D voortgezet door in Rotterdam met 1-3 (0-2) te winnen van Leonidas.

'We zijn geen moment in de problemen geweest', stelde trainer Richard Koutstaal. 'We hebben de eerste helft met twee mooie doelpunten (Lois Salacroup en Dave Leurs, DR) gedomineerd. In de tweede helft hadden we beter om moeten gaan met de counterkansen.' Lois Salacroup, die na een gespleten pass van Julien Gret, ook nog de 0-3 binnenprikte, was de uitblinker bij de Botlekkers. Richard Koutstaal zag zijn selectie met de absentie van Jordy de Winter, Ralf van der Meer, Dylan van Gelder, Robin van Dreumel, Kenny Lopes Cruz, Quincy de Lobel en Nick van der Geer om uiteen lopende redenen danig ingekrompen worden. 'De spelers, die er stonden hebben het gewoon goed gedaan.'

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Marvin Kreemers (70. Kenny Starke), Dave Leurs, Kevin Michilsen, Earl Strake; Mike Hoendersloot; Jamal Abdalla, Glenn Meles (82. Mike Kortsmit); Lois Salacroup, Julien Gret, Reinaldo van Emmerik (88. Thom Arp).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant