Abbenbroek wist zondag niet te winnen van Excelsior '20. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek wist zondag niet te winnen van Excelsior '20. Fotografie: Peter de Jong

Abbenbroek redt het niet tegen Excelsior '20

Sport 87 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft een moeilijke fase in de derde klasse. De ploeg van trainer Jaco Verhoev heeft veel ploegen bovenin als tegenstander en behaalde tot op heden slechts vier punten. Zondag kwamen daar geen punten bij toen Excelsior '20 op bezoek kwam en de punten mee naar Schiedam nam. Het werd 1-0 (0-0).

'Op basis van de strijd en vechtlust hadden we recht op een punt. Excelsior '20 staat echter niet voor niets bij de ploegen bovenin. Een penalty blijkt nu de overwinning voor hen op te leveren. We moeten echt punten gaan pakken nu, anders gaat het straks lastig worden. Vandaag hadden Jordi de Looze en nog een van Kanselaar en dat was het, maar zij hadden ook niet veel kansen', meent Marco van Diën na het duel. Abbenbroek staat inmiddels op de twaalfde plaats. 1 November speelt men bij Maasstad Tediro.

Opnieuw keepersprobleem
De ploeg uit Abbenbroek heeft overigens opnieuw te kampen met een keepersprobleem. De doelman van de ploeg, Mike Mikkers slikte in het duel met Meeuwenplaat zijn tong in en blijft daarna last houden van hoofdpijnen, zijn schouder en wordt maar niet fit. Het is onzeker of hij over twee weken weer mee kan doen. Zondag stond daarom Spits Roy Verwijs in het doel. Die ging in de slotfase van het duel weer de spits in, toen verving Matthijs op den Dries, een jeugddoelman, Verwijs.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant