Ashraf Rahil was het slot op de verdediging van SCO '63. Foto's: Peter de Jong.

SCO '63 herpakt zich tegen Spartaan '20

Sport 105 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 heeft zich op Oostbroek met een 2-1 (0-1) overwinning tegen Spartaan '20 weer in de subtop van de vierde klasse F genesteld.

'Het werd weer eens tijd voor een overwinning', doelde trainer Peter Hoek op de moraal van zijn manschappen. 'Het veldspel is niet verkeerd, maar het schort in de zestien aan doortastendheid. Zo kregen wij in de eerste helft de kansen, maar scoorde Spartaan '20. Dan loop je weer achter de feiten aan en als er dan ook nog een strafschop (Walid Ahmed, DR) wordt gemist, maak je het jezelf niet gemakkelijk.' Walid Ahmed, die in de eerste helft ook nog op de paal knalde, joeg na een uur de gelijkmaker in de verre hoek: 1-1. Jasper Mulder ontpopte zich vijf minuten voor tijd als matchwinnaar door het leer vanaf twintig meter tegen het garen te peren: 2-1. Jerome van Oosten maakte zijn rentree, broer Leroy meldde zich ziek af.

SCO '63: Van Oosten; Jasper Mulder, Ashraf Rahil, Enes Gumus, Roodbol; Bob Mulder (65. Muammer Gumus), Jeroen van der Horst, Arno van Lieshout, Satish Bhugwansing (85. Kenan Dedici); Ahmed, Cerezo Pattiapon (70. Dusan Jojic).