Afbeelding

Bernisse twee maatjes te klein voor Nieuwenhoorn

Sport 88 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse is afgelopen zaterdag met een 0-7 (0-3) nederlaag de oren gewassen door de ongenaakbare koploper Nieuwenhoorn.

'Nieuwenhoorn was gewoon twee klassen beter', gaf verliezend trainer Ronard Venekamp hiermee aan dat Nieuwenhoorn voetbal speelde van het kaliber eerste klasse. 'We hadden bij 0-0 een strafschop moeten hebben, maar de overtreding binnen de zestien op Sem Lissenberg werd niet bestraft. Daarna was het over met Bernisse, zijn we wel gewoon blijven voetballen, maar werden helemaal weg gespeeld.' Bernisse, dat het moest stellen zonder Marc Althusius en de geschorste Michael van der Velden, wacht na zes wedstrijden nog altijd op de eerste punten en sluit dan ook op 3 punten van Poortugaal de rij in de derde klasse D. Bernisse gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij Pernis.

Bernisse: Marcel Kardux; Yuri Dubois (46. Jozef Romero), Niels Molendijk, Vincent Schoordijk, Jean Paul Kers, Bear Kamphorn; Jeroen Brederland, Jeroen de Wit (75. Samet Bulut), Alessio Weeda; Berry de Ridder, Sem Lissenberg (46. Admir de Kok).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant