Abbenbroek deelt de punten met Besiktas

Sport 76 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek is er zondag niet in geslaagd om de tweede overwinning van het seizoen te behalen. De ploeg van Jaco Verhoev kwam op het eigen terrein niet verder dan 1-1 tegen de Rotterdammers. Deze stand was bij rust al bereikt.

De formatie uit Nissewaard kwam op voorsprong dankzij een treffer van Jordi de Looze. 'We hebben echt heel erg veel kansen gehad. We vergeten ons te belonen. Na rust waren er vijf tot zes kansen om tot scoren te komen. We schoppen ze er te weinig in. Zij hebben er vandaag ook niet veel tegenover gezet. Vorige week tegen Meeuwenplaat hadden we goede kansen en vandaag was dat niet anders', meent Marco van Diën na afloop. De ploeg uit Abbenbroek staat na de puntendeling van dit weekend op de tiende plaats. Zondag is Excelsior '20 dat tweede staat de tegenstander.