HV Spijkenisse won zondag op sportpark Groenewoud met 3-1 van Prinsenbeek. Fotografie: Peter de Jong.

Hockeysters behalen overwinning op Prinsenbeek

Sport 299 keer gelezen

Spijkenisse – De hockeysters van HV Spijkenisse hebben zondag een mooie zege behaald op Prinsenbeek. De ploeg van Maarten Bosman en Jeroen Barto wonnen het duel met 3-1. Deze stand was bij rust al behaald.

Al na een halve minuut werd de score geopend door aanvoerster Kim Witteveen. Vervolgens kwamen er de gelijkmaker en was het Youshi Liem die de eindstand op 3-1 bepaalde met twee treffers.

Goede eerste helft
'Het was echt heerlijk dat we zo snel op voorsprong kwamen. We waren voor rust de betere ploeg. Na rust ging het wat minder. Het bleef toen echt wel spannend. Toen hebben we het niet kunnen afmaken", meent Jeroen Barto.