PFC opnieuw onderuit, nu bij Olympia

Sport 64 keer gelezen

Gouda – PFC wil het maar niet lukken die tweede overwinning van de competitie te behalen. Zondag ging de ploeg van John Stougje onderuit bij Olympia met 2-0. Bij rust stond het 1-0 voor de thuisploeg.

'Ik moet zeggen dat zij voor rust veel beter waren dan ons. Ze scoren echter een goal die buitenspel was.. Na rust heb ik wat omzettingen gedaan. We scoren ze maar niet, dat is ons probleem eigenlijk. Ik moet zeggen dat iedereen er echt wel voor blijft knokken. We hebben alleen dat geluk niet dat het onze kant op valt. Twee minuten voor het einde scoren zij dan de tweede treffer van de middag', meent John Stougje na het duel.

Stand
Door de nederlaag staat PFC nog altijd op de elfde plaats in de eerste klasse B. De ploeg behaalde tot nu toe vier punten. Zondag is GDA de tegenstander van de ploeg uit Geervliet. Die ploeg staat allerlaatste met slechts een punt minder dan PFC. Daarna volgen ploegen die hoger staan in de competitie. De punten zijn dus noodzakelijk.