Spijkenisse won zaterdag eenvoudig van Haaglandia. Fotografie: Peter de Jong
Spijkenisse won zaterdag eenvoudig van Haaglandia. Fotografie: Peter de Jong

Spijkenisse naar vijfde plek na overwinning op Haaglandia

Sport 377 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse doet het uitstekend in de hoofdklasse B na zes duels. De ploeg van Peter Wubben staat na de winst op Haaglandia/Sir Winston 3-1 (0-0) op de vijfde plaats. Zaterdag werden de treffers voor de ploeg uit onze stad pas na rust gescoord.

Eerst was het Sergino van Alex-Dongen die voor de Spijkenissers de score opende. Vervolgens maakten de Hagenaars gelijk via Kamal Boekhari. Hierna rechtte de ploeg van Wubben de rug en was het opnieuw van Axel-Dongen en Marvin van der Pluijm die de einstand op het scorebord zette.

Uitslag terecht
'Het was een terechte overwinning van onze kant. We waren een stuk sterker. Voor rust waren we beter en scoorden we niet. Na rust hebben we het goed uitgespeeld. Er waren verder geen bijzonderheden en ook de scheidsrechter deed het prima vond ik', meent Peter Wubben na afloop. Zaterdag staat het duel met Quick Boys op het programma. Die ploeg heeft op dit moment twee punten minder dan Spijkenisse en staat op de zesde plaats in de hoofdklasse B

Opstelling Spijkenisse:
Dyron Byl; Etienne Mariana; Eric Polet, Jeffrey Schenk; Marco de Borst; Shane van de Engel; Jardim; Sander Barragan (80 Daan Bourgonje); Marvin van der Pluijm; Emir Jasarevic; Sergino van Axel-Dongen (80 Jazzy Adams).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant