Afbeelding

Zuidland voelt zich tegen Heerjansdam bestolen

Sport 82 keer gelezen

Heerjansdam- Zuidland zag zich tegen Heerjansdam een nakende 0-1 (doelpunt Leon van der Steen) overwinning ontnomen worden door de scheidsrechter, die een schot van een Heerjansdam via de onderkant van de lat ten onrechte achter de doellijn zag vallen. Eindstand 1-1 (0-0).

'De bal viel voor de doellijn, maar de scheidsrechter wees vanaf 25 meter (!) afstand naar het midden en dat terwijl de grensrechter (Remco van Wijgerden, DR) met zijn vlag omhoog bleef staan, maar de scheids bleef bij zijn standpunt', spuide trainer Adri van Tiggelen zijn teleurstelling. 'Ik vroeg hem na afloop of hij overtuigd was van zijn beslissing waarop hij antwoordde dat hij "dacht" dat de bal de doellijn was gepasseerd. Hij vond het een gewetensvraag, maar was dus niet overtuigd. Kijk, we hadden de overwinning niet verdiend, speelden met zeer veel balverlies ontzettend zwak, maar op dat moment voelden we ons bestolen.' Adri van Tiggelen baarde zich echter het meeste zorgen om het spel. 'We hebben het in de laatste twee wedstrijden niet goed gedaan, en bleken zoals tegen Heerjansdam nauwelijks in staat om de bal twee keer naar elkaar toe te spelen.' Bastiaan Monster viel na een kwartier spelen uit met een knieblessure. Roy van Vugt liep tien minuten voor tijd tegen zijn tweede gele kaart op. Zuidland, dat van de derde naar de vierde plaats zakte in de eerste klasse C, speelt aanstaande zaterdag op Groot Nibbeland de topper tegen koploper Smitshoek.

Zuidland: Kevin de Kok; Bastiaan Monster (16. Mark Snijder), Martijn Terlouw, Frank Molendijk, Roy van Vugt; Maurice Wolters; Stefan Baaij, Leon van der Steen; Murat Gök, Nichy Mendes Fortes (80. Robin van Buuren), John van Tiggelen (65. Robert Michilsen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant