Afbeelding

Spivo legt het af tegen Zuvo

Sport 123 keer gelezen

Spijkenisse- Spivo is er niet in geslaagd om de eerste thuiswedstrijd van de juist gestarte volleybalcompetitie tegen Zuvo met een zege af te sluiten. De Spijkenissers verloren het duel in Den Oert met 1-3 (25-22, 21-25, 20-25, 22-25) van de club uit Zundert.

'Zuvo heeft een goed team, waar we vanaf set twee constant hebben achter gestaan en daardoor achter de feiten aanholden', analyseerde coach Michiel Oorschot de nederlaag. 'We hebben in de eerste set redelijk stabiel gespeeld, maar daarna maakten we iets meer fouten dan de tegenstander waardoor we voortdurend achter de feiten aanliepen. Zuvo heeft een goed team, we hoopten op een inzinking, maar die kregen zij niet. Ik ben niet eens ontevreden over het spel, maar de eindpass ontbrak.' Spivo, dat in de derde divisie A achter de leiders Atak '55 en Jola Olympius de derde plaats bekleed, speelt aanstaande zaterdag om 18.45 uur in Den Oert tegen Volley Tilburg 2.

Spivo: Marco de Wit, Herrewijnen, Robert Nijsen, Fuan de Bruijn, Steven van Woerkum, Rutger Pesch. Christiaan Putter, Ben Wols en Michiel Ruygrok kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant