Simonshaven en BZC/Zuiderpark tonen hun onverzettelijkheid. Foto Peter de Jong.
Simonshaven en BZC/Zuiderpark tonen hun onverzettelijkheid. Foto Peter de Jong.

SV Simonshaven verzuimt koppositie in te nemen

Sport 378 keer gelezen

Simonshaven- SV Simonshaven heeft met een 3-3 (1-1) gelijkspel tegen de puntloze hekkensluiter BZC/Zuiderpark twee dure punten laten liggen inzake de leiderspositie in de vierde klasse F.

'Als je de ranglijst bekijkt hebben we twee punten weggegeven, maar zoals BZC bij ons heeft gespeeld verbaast het me diep dat deze goede, frisse ploeg met veel power en strijd zo laag op de ranglijst staat', gaf trainer Richard van der Werf hiermee aan dat in deze zinderende afdeling iedereen van elkaar kunt winnen. 'De intentie een snelle voorsprong te nemen is met de 1-0 van Dave van Dongen gelukt, maar we hebben vervolgens verzuimd om met het goede positiespel de voorsprong te verdubbelen.' Dave van Dongen zorgde met zijn tweede goal voor de gelijkmaker: 2-2. Silvester Mirer redde de meubelen door na een uitgebalanceerde aanval de verdiende gelijkmaker te scoren: 3-3.

SV Simonshaven: Bas Oster; Sander van Dongen, Dennis Kanters, Bart Wolters, Kevin Francois; Leander Verkaik (70. Sven Jeurissen), Dave van Dongen, Richard van Baalen; Kevin Belder, Jeroen de Kruik (80. Silvester Mirer), Jeremy van de Ent.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant