De Kempvis was niet opgewassen tegen Katwijk. Foto's: Peter de Jong.
De Kempvis was niet opgewassen tegen Katwijk. Foto's: Peter de Jong.

Waterpolosters De Kempvis overklast door Katwijk

Sport 356 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis zijn na de 6-5 nederlaag tegen DAW in het eigen Rivièrabad met 3-14 (2-4, 0-3, 0-2, 1-5) overklast door Katwijk.

'We wisten dat Katwijk uit het goede hout gesneden was, wilden daarom de nederlaag zo klein mogelijk houden, maar we zijn uiteindelijk toch tegen een flinke nederlaag opgelopen', wond coach Han Vermeer er geen doekjes om. 'We hebben een jong team met potentie waarmee we aanvankelijk als doel hebben gesteld om in de middenmoot te eindigen, maar laten we ons nu eerst maar eens veilig spelen. Katwijk was duidelijk een maatje te groot.' Anouska Kans ontbrak in het team van Vermeer. Ilse Kuller (2 keer) en Britt van Yperen scoorden de Spijkenisser treffers. De Kempvis, hekkensluiter in de Bond tweede klasse A, speelt aanstaande zondag in het Groenhovenbad in Gouda tegen WIDEX GZC/Donk 3.

De Kempvis: Naomi van der Borgt; Britt van Yperen, Nina Vermeer, Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller, Divera Bakker, Roxane van Nieuwamerongen, Sofie Kleinherenbrink, Melissa Huurman en Merel Corpeleyn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant