PFC onderuit in duel met concurrent DRL

Sport 604 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft zondag geen goede zaken gedaan in het duel met concurrent DRL.

De ploeg van John Stougje verloor op eigen terrein met 0-2. Bij rust stond het nog 0-0. Kort na rust kwam DRL op voorsprong en in de laatste minuut was het Vaillon Ligeon die een voorzet van Dick Tijdeman achter de eigen doelman kopte.

'Je zou van deze club de punten moeten pakken. Zij zijn ook nieuw in de eerste klasse. Er zijn wel kansen geweest voor ons. We weten echter niet tot scoren te komen. Dat valt wel een beetje tegen. We misten de finishing touch. Ook de eindpass was wat onzuiver, dat is hartstikke zonde', meent team manager Han Zevenbergen na afloop.

De ploeg staat nu tiende. Zondag wacht Olympia als tegenstander voor de Nissewaarders.