SC Botlek ging zondag onderuit tegen het Schiedamse HBSS. Fotografie: Peter de Jong
SC Botlek ging zondag onderuit tegen het Schiedamse HBSS. Fotografie: Peter de Jong

SC Botlek moet de weg omhoog weer gaan vinden

Sport 433 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag met 0-1 verloren van HBSS. De stand bij het duel was al bij rust bereikt. De start van de Spijkenissers, die afgelopen seizoen degradeerde uit de tweede klasse was veel belovend, maar de laatste twee duels werden verloren. Hierdoor staat de ploeg van Richard Koutstaal op de negende plaats.

'We lijken wel bang om te voetballen. Het wil maar niet lukken. We hebben het in de voorbereiding en in de eerste weken goed gedaan, maar dat kwam niet doordat we goed speelden. We hadden er tot nu toe dus meer van verwacht. We krijgen het vooral lastig als we zelf het spel moeten maken. We werken dan niet goed af. Vandaag hebben we niet veel weggegeven, maar door slap te verdedigen krijgen zij dan toch een doelpunt', meent trainer Richard Koutstaal na het duel

Bekende tegenstander
De komende week speelt SC Botlek bij een oude bekende van trainer Koutstaal. Zaterdag staat het treffen met zijn vorige werkgever Poortugaal op het programma. Koutstaal werkte overigens wel voor de zondagafdeling van de ploeg uit Albrandswaard.

Opstelling SC Botlek:
Jeffrey Rijsdijk; Kevin Michilsen; Davel Leurs (85 Tom Arp); Mickey Loendersloot; Kenny Lopes Cruz; Quincy de Lobel; Nick van der Geer (65 Glenn Meelis); Mike Kortsmit en Ralf van der Meer (70 Juliën Gret).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant