Afbeelding

Lezersactie: Win kaarten voor Ernst en Bobbie-Wij willen water

Actueel 249 keer gelezen

Spijkenisse - Op zondag 11 oktober staan de twee grootste soepkippen van Nederland op het podium van Theater De Stoep: Ernst en Bobbie. En jij kan erbij zijn!

De nieuwe show heet Wij Willen Water en dit doldwaze avontuur heeft alle vertrouwde ingrediënten in zich die het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en veel, heel veel grappen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld.

Het verhaal
In deze show draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee aan een tv-actie voor schoon drinkwater. Zonder dat ze dat doorhebben beloven ze per ongeluk € 200.000 aan de actie maar… Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet. Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…?

Samenwerking met Wandelen voor Water
Ernst en Bobbie hebben zich met hun nieuwe show verbonden aan Wandelen voor Water. Wandelen voor Water is een kindgerichte campagne die elk jaar plaatsvindt in de weken rondom de VN World Water Day, op 22 maart. Kinderen helpen hun leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden aan veilig drinkwater.

Ernst en Bobbie
Het mateloos populaire kinderhelden duo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al meer dan 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma's en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium spat tijdens de Ernst en Bobbie shows.

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstelling kosten € 17,00 ( incl. garderobe) en zijn te bestellen bij de kassa van Theater De Stoep 0181-652222 en via www.theaterdestoep.nl

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.ernstbobbie.nl

Doe mee en win!
Stuur voor 6 oktober een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl en vertel waarom jij naar de show wilt. De leukste inzending wordt beloond met vier vrijkaartjes. Ook verloten we twee troostprijzen: een setje bestaande uit een dvd en een petje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant