De nieuwe veiligheidskrant is uit.
De nieuwe veiligheidskrant is uit.

Veiligheidskrant bezorgd in Nissewaard

Gemeente 194 keer gelezen

Deze week valt op alle adressen in Nissewaard (m.u.v. de nee-nee stickers) de Veiligheidskrant op de deurmat. 

In deze krant kunt u alles lezen over veilig wonen en leven. U krijgt tips en adviezen op allerlei terreinen. Burgemeester Mirjam Salet komt uitgebreid aan het woord. Maar ook andere partners uit de veiligheidsketen laten van zich horen. Zo staat er veel informatie in van de politie, de brandweer en over de GOA's. Maar ook over Buurtpreventie door wijkbewoners en Buurtbemiddeling voor mensen met een koopwoning. 

Er staan veel tips in die de veiligheid kunnen vergroten. Bijvoorbeeld over wat u zelf kunt doen om inbraak in uw huis te voorkomen. Het aantal woninginbraken neemt namelijk toe in het najaar als het weer vroeg donker wordt. Maar ook zijn er tips om brand te voorkomen of snel te blussen. Tenslotte staat het programma van de Veiligheidsdag in Spijkenisse op 10 oktober in de krant.

Kortom: een krant die iedereen moet lezen (en bewaren) ter bevordering van de veiligheid van de inwoners en hun omgeving. Heeft u hem niet ontvangen, dan kunt u hem ophalen bij het stadhuis of digitaal bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant