Brenda Oosterdijk houdt drie tegenstandsters bezig (26-09-'15)
Brenda Oosterdijk houdt drie tegenstandsters bezig (26-09-'15)

The Hurricanes oppermachtig tegen SBU

Sport 397 keer gelezen

Spijkenisse- De basketbalsters van The Hurricanes zijn het seizoen met twee overwinningen uitstekend begonnen. De club uit Spijkenisse met 52-14 (12-0, 16-2 (28-2), 14-4, 10-8) over SBU 5.

'We misten een aantal mensen waardoor we met zes basisspeelsters aangevuld met drie jeugdspeelsters aan de wedstrijd begonnen', uitte Brenda Oosterdijk haar tevredenheid over het goede spel en daar uitvloeiend het positieve resultaat. De vrouwen van The Hurricanes hebben vanwege personele problemen een stapje terug moeten doen naar de derde klasse. 'Er zijn om uiteenlopende redenen een aantal meiden gestopt. Alleen Sophie van Driel bleef over van het team, dus bleken we niet meer in staat om een respectabel team op de been te brengen. We hebben nu een leuke ploeg, dat goed speelt en ook in staat is goede resultaten te boeken.' Opmerkelijk was dat Brenda Oosterdijk in hetzelfde team samenspeelde met haar nichtje Beau Ritskes.

The Hurricanes: Van Driel (4 pnt.), Sawko (14 pnt.), Ellen Kruithof (12 pnt.), Oosterdijk (9 pnt.), Ritskes (2 pnt.), Goedhart (3 pnt.), Druckler (6 pnt.), Cora Kruithof (2 pnt.).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant