Foto: Aad van der Voorn.
Foto: Aad van der Voorn.

Glazenwasser in hoge nood op de Bovensim

Actueel 200 keer gelezen

Hoogvliet - De ramen van het flatgebouw op de hoek de Beugstraat- Bovensim zullen wellicht wat minder snel een schoonmaakbeurt ondergaan.

Gistermiddag wilde een enthousiaste glazenwasser met de buitenlift, u weet wel, een bakje met kabels er aan, de ramen gaan lappen, maar het bakje weigerde op een wel zeer onhandige plaats. Meer dan 112 bellen kon de goede man niet en zowel de brandweer als de politie werden opgeroepen.

Liftmonteur moest uitkomst brengen
De brandweer was snel ter plekke en bestudeerde het mechanisme op het dak met gefronste wenkbrauwen, dit echter zonder resultaat. De hoogwerker uit buurgemeente Nissewaard werd er bij geroepen maar dat bleek te hoog gegrepen. Het hoogte reddingsteam had het er ook moeilijk mee, tot iemand op het idee kwam om de verantwoordelijke liftmonteur te bellen. De monteur was snel ter plaatse en heeft handmatig het probleem opgelost door de bak richting dak te bewegen zodat de toch al aanwezige brandweer de onfortuinlijke glazenwasser kon begeleiden bij het uitstappen. Er zijn geen gewonden gevallen dus ook de ambulance kon na afloop weer inrukken, net als de brandweer en andere hulpverleners

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant