Hekelingen nestelt zich na zege tegen Charlois in subtop

Sport 99 keer gelezen

Rotterdam- Hekelingen heeft zich door een knappe 2-3 (1-0) overwinning tegen het nog ongeslagen SV Charlois genesteld in de brede subtop van de vierde klasse E.

'We wilden Charlois vanaf de eerste minuut bij de strot grijpen en dat is aardig gelukt', juichte trainer Ad Reytenbagh de enorme inzet van zijn manschappen toe. 'We waren voetballend niet minder, maar liepen door een achterstand meteen weer achter de feiten aan. We kwamen vervolgens goed uit de kleedkamer en na tien minuten spelen werd de inzet beloond met de gelijkmaker van Danny Copperath.' Hekelingen kreeg met de 1-1 meer vat op het spel en ook bij 2-1 bleef de ploeg het geloof in een goed resultaat houden. Zakaria Cheikh bezorgde zijn ploeg met twee treffers een verdiende 2-3 overwinning.

Hekelingen: De Vos; Tsouli, Van der Hor, Povinelli, Smitters; Wertz, Van Mierlo (60. Schol), Kriek; Robinson, Copperath (90. Bakker), Cheikh (80. Krasnicky).