Afbeelding

SCO '63 in opmars na zege op Zwartewaal

Sport 140 keer gelezen

Zwartewaal- SCO '63 wil het negatieve achterliggende seizoen zo snel mogelijk wegpoetsen met positief en fris voetbal. Zo werd afgelopen zaterdag Zwartewaal op eigen bodem met 0-3 (0-0) verslagen en heeft de ploeg van Peter Hoek zich achter koploper SV Simonshaven knap genesteld in de subtop.

'We zijn de hele wedstrijd de betere ploeg geweest', stelde de trainer van SCO '63. 'De kansen, die we in de eerste helft lieten liggen, werden in de tweede helft wel benut.' Na een uur spelen brak Arno van Lieshout de ban met de openingstreffer: 0-1. Leroy van Oosten stelde de zege met zijn 0-2 veilig waarna Mitchell Boonstoppel de eindstand bepaalde op 0-3. 'Het voetbal leeft weer bij SCO en dat is een mooie constatering', aldus Peter Hoek. SCO '63 speelt aanstaande zaterdag de derby tegen subtopper Hekelingen.

SCO '63: Jerome van Oosten; Jasper Mulder (75. Bob Mulder), Van der Horst, Snijders, Gumus; Van Lieshout; Kasankarijo (62. Juliana), Rahil (87. Dedici), Bhugwansing; Leroy van Oosten, Boonstoppel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant