Winkelen of een terrasje pakken met live muziek. De sfeer zat er goed in.
Winkelen of een terrasje pakken met live muziek. De sfeer zat er goed in.

Gezellige Shop en Blues in Winkelhart

Actueel 48 keer gelezen

Spijkenisse – Samen winkelen, of in een lekker najaarszonnetje nog een 'terrasje pakken' onder het genot van  gezellige livemuziek … Dat kon vandaag allemaal in het winkelhart van de stad.

Om het het winkelend publiek vandaag extra naar de zin te maken, had de winkeliersvereniging met de organisatie van Shop en Blues groots uitgepakt. Op maar liefst zes podia op verschillende pleinen werden de Bluesklanken ten gehore gebracht aan een enthousiast publiek. The Antones zorgden voor een goedgevuld Uitplein en tegenoverliggend terras; Blue Clay speelde op het Theaterplein de sterren van de hemel. Op het Kopspijkerplein kon worden geluisterd naar Levee Dwellers en The Weepers vertolkten de Blues in de Voorstraat. Het duo Cleanhead & Barefoot werd gespot op de Nieuwstraat en de Vlaamse formatie Shakedown Tim & The Rhythm Reveu was te zien en horen op het Havenplein.

Morgen, koopzondag, zijn de winkels in het Centrum eveneens geopend; dan kan worden geshopt van 12.00 tot 17.00 uur. Volgende week zaterdag 3 oktober wordt in het stadshart het 9e Shantyfestival georganiseerd. Vanaf 11.30 uur kan worden geluisterd naar en worden meegezongen met verschillende Shantykoren uit de regio. Op www.winkelhartspijkenisse.nl of via facebook.com/WinkelhartSpijkenisse vindt u informatie over de activiteiten van de komende tijd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant