Afbeelding

Spijkenisser aangehouden in onderzoek naar dodelijke overval

Politie 95 keer gelezen

Tilburg / Spijkenisse / Rotterdam - De politie heeft afgelopen nacht een 19-jarige Rotterdammer en een 20-jarige man uit Spijkenisse aangehouden die verdacht worden van de overval op een woning aan de Betuwestraat in Tilburg op dinsdag 15 september jl. Daarbij werd de 48-jarige bewoner doodgeschoten. In het pand waren tijdens het schietincident naast overvallers en de bewoner nog vier mannen aanwezig.

Er werd door de politie een Team Grootschalig Onderzoek met 15 rechercheurs geformeerd. De vier Tilburgers (26, 38, 47 en 53 jaar) die in de woning aanwezig waren werden die dinsdag net als later op de avond een 31-jarige Tilburger aangehouden. Zij werden afgelopen donderdag in vrijheid gesteld.

Uitgebreid sporen- en buurtonderzoek
De technische recherche verrichtte een sporenonderzoek in de woning. Rechercheurs hebben een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld. Ook digitaal werd via de sociale media om getuigen gevraagd.Het recherche onderzoek leidde naar een 19-jarige Rotterdammer en een 20-jarige man uit Spijkenisse. Zij werden vannacht aangehouden. Er is op diverse locaties gezocht. Daarbij zijn goederen in beslag genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant