De dames van HV Spijkenisse behaalden een overwinning op Rapid. Foto: Peter de Jong

Hockeysters behalen punt in duel met Rapid

Sport 529 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag een moeizame overwinning geboekt op Rapid. De ploeg van Maarten Bosman won het duel met 2-1. Bij rust leidde men al met 1-0.

Op sportpark Groenewoud werd de score geopend door Evelien Schutte. De Spijkenissers kregen vervolgens nog veel kansen, maar het doel wist men verder niet te vinden. Toen men na de thee sterk uit de kleedkamer kwam was het opnieuw Evelien Schutte die voor de 2-0 zorgde, maar wisten de gasten alsnog een aansluitingstreffer te maken. Meer dan dat kwam er niet.

Billen knijpen
Moet zeggen dat het hangen en wurgen was deze zege. Voor rust scoorden we te weinig. Na rust kom je verder voor maar zij maken 2-1. Dan is het billen knijpen. We hebben op inzet de punten binnengehaald. We moeten echter minder snel in paniek raken, dan komt het helemaal goed', meent coach Maarten Bosman na afloop. Zondag is Rapide de tegenstander van de ploeg uit Spijkenisse.