Abbenbroek leidt kleine nederlaag bij Kethel Spaland

Sport 175 keer gelezen

Schiedam – Abbenbroek heeft zondag een kleine nederlaag geleden in het duel met Kethel Spaland. Het werd 2-1 voor de Schiedammers. Bij rust stond de ploeg van Bert van der Lijn al op achterstand, toen stond het 1-0.

De enige treffer kwam op naam van Mark Bubberman die de 1-1 scoorde. 'We begonnen al was later omdat er geen scheidsrechter was. De vervanger was niet op tijd en gaf ons een strafschop die we niet hebben raak geschoten',meent Van der Lijn na afloop van de kleine nederlaag.

Strafschoppen
Vervolgens krijgen zij een strafschop die Leon Bal eerst pakt, maar in de rebound scoren ze alsnog. In de allerlaatste minuut krijgen zij opnieuw een strafschop en die gaat erin. Dan kun je weinig nog beginnen', meent trainer Bert van der Lijn. Zondag is DHZ de tegenstander. Abbenbroek wacht nog altijd op de eerste punten in deze competitie.