PFC verloor zondag aan de Toldijk van koploper Boshuizen. Foto: Peter de Jong

PFC redt het niet tegen koploper Boshuizen

Sport 141 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft zondag niet kunnen winnen van koploper Boshuizen, maar van de mat werden de Geervlieters zeker niet gespeeld. Het werd aan de Toldijk 2-3, bij rust stond er een stand van 1-0 op het scorebord.

Het was Elyas Edir die voor de openingstreffer zorgde na twintig minuten spelen. Na rust deden de bezoekers iets terug en tien minuten voor tijd werd het in tien minuten tijd 1-3 voor de gasten uit de Hoofdstad. Drie minuten voor het einde was het Berkan Bayraktar die voor de 2-3 eindstand zorgde.

Gelijkspel was beter
Na afloop had men gehoopt op meer tegen de ploeg die zeker niet speelde als de koploper. 'Zij stonden bovenaan. Echter de twee treffers die zorgde voor een 1-3 stand waren te snel achter elkaar. We hebben toen Bayraktar naar voren laten spelen. Dat was wellicht te laat. Zij hadden ook kansen op de onderkant lat geschoten, maar een gelijkspel zou verdiend geweest zijn', meent elftalleider John Stougje. Zondag speelt men bij SVDPW. PFC staat nu op de tiende plaats, SVDPW elfde na drie duels.