Simonshaven koploper na zege op Vierpolders

Sport 177 keer gelezen

Simonshaven – Met een riant doelsaldo is Simonshaven na drie wedstrijden koploper in de vierde klasse F. De ploeg scoorde in drie duels vijftien keer en kreeg vier treffers om de oren. Zaterdag werd aan de Schuddebeursedijk gewonnen met 5-1 van Vierpolders.

Voor rust was het Mark Wolberts die voor de openingstreffer zorgde. Na de thee waren het Kevin Belder en Jeremy van der Ent die de score naar 3-0 tilden. Na een tweede gele kaart voor Desney Hermsen moest men verder met tien man. Ruud Prins scoorde tegen, maar nadat ook Michael Straatman met direct rood werd weggezonden kon Simonshaven verder uitbouwen. Een penalty voor Kevin Francois en een treffer van Kevin Belder brachten de 5-1 op het scorebord.

Makkelijke zege
'Achteraf was het een redelijk makkelijke zege. We hadden voor rust veel kansen en één treffer. Na rust ging het moeilijker. Toen we beiden met tien man stonden hebben we het uitgebouwd en weinig weggegeven. We zijn dodelijk in de omschakeling",meent trainer Richard van der Werf.