Afbeelding

SCO '63 tegen LMO in slotfase niet alert genoeg

Sport 138 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 is er met een 3-4 (2-1) nederlaag tegen LMO niet in geslaagd om de punten op het sportpark Oostbroek te houden.

'We hebben onszelf zwaar tekort gedaan', meende trainer Peter Hoek. 'Met een beetje meer ervaring hadden we de wedstrijd bij 3-3 gemakkelijk uit kunnen spelen en zou een gelijkspel de verhoudingen beter weer hebben gegeven.' SCO '63 boog de 0-1 achterstand door treffers van Asraf Rahil (strafschop) en de tot spits omgeturnde doelverdediger Leroy van Oosten om in een 2-1 voorsprong. Nadat de Rotterdammers mede door een eigen doelpunt van Bob Kloppenburg op 2-3 waren gekomen, leken de Spijkenissers wederom door een strafschop van Asraf Rahil met de 3-3 een gelijkspel uit het vuur te slepen. LMO, dat door een rode kaart met tien man kwam te staan, sloeg enkele minuten voor tijd echter hard toe: 3-4.

SCO '63: Jerome van Oosten; Jasper Mulder, Van Lieshout, Kloppenburg, Roodbol; Van der Horst; Bhugwansing, Rahil, Kenan Dedici; Leroy van Oosten, Ridmey Kasankarijo (67. Lucien Juliana).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant