Regelmatig gaat de PvdA in gesprek met bewoners over hun wijk.
Regelmatig gaat de PvdA in gesprek met bewoners over hun wijk.

Dikke voldoende voor Donken

Politiek 105 keer gelezen

Spijkenisse - De PvdA Nissewaard heeft de afgelopen twee maanden vier keer van gedachten gewisseld met bewoners van de Donken. Hoewel de meningen over de eigen wijk onder de bijna honderd ondervraagden best verschillend waren, gaven de bewoners gemiddeld toch een 7,1 als rapportcijfer voor hun buurt.

Vooral de rustige woonomgeving, het winkelaanbod in de buurt en de gezelligheid van de wijk werden als positief ervaren. Toch werden er ook een aantal minpunten genoemd. Een aantal bewoners voelt zich minder veilig door een reeks inbraken  en ook het vuil op straat werd opvallend vaak aangehaald als minpunt. Het grootste minpunt in de gemeente is volgens de bewoners de bereikbaarheid van Nissewaard.

Een mooi initiatief in de wijk is de buurtmoestuin aan de Dragondonk. Een betrokken bewoonster vertelde ons enthousiast over dit initiatief waarbij op een leuke manier wordt gewerkt aan de sociale cohesie in de wijk. De raadsleden en vrijwilligers van de PvdA Nissewaard keren binnenkort terug om te helpen met het winterklaar maken van de tuin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant