Yannick Ponit op weg naar de gelijkmaker voor OHVV. Foto. Theo van Kralingen.

OHVV wint ook tweede duel met flinke cijfers

Sport 201 keer gelezen

Oudenhoorn – Na de winst van vorige week heeft OHVV zondag ook de eerste thuiswedstrijd van de competitie winnend afgesloten. De ploeg van Rafaël Andrade won met 4-1 van AGE. Bij rust stond het 1-1.

Na een achterstand van1-0 was het Yannick Ponit die de stand weer gelijk wist te trekken. Vervolgens was het na rust David Keijzerwaard die de Oudenhoornaars op voorsprong zette. Na wat omwisselingen waren het de invallers Thomas Biesheuvel en Leon Wagenveld die de eindstand op 4-1 bracht. Beide ploegen eindigen met tien man. Bij OHVV ontving Leon Wagenveld twee keer een gele kaart.

Beter veldspel
'Ik vond ons veldspel stukken beter. We komen achter uit een dood spelmoment. Wij waren vooral na rust veel sterker. Voor rust hadden we het eigenlijk al moeten afmaken. Dan maken we onze kansen niet goed af. We hebben echter nog geen puntverlies', meent trainer Rafaël Andrade na afloop. Zondag wacht DHZ als tegenstander. Die ploeg behaalde deze competitie nog geen punt.