Afbeelding

SV Simonshaven kent florissant competitiestart

Sport 132 keer gelezen

Rotterdam- SV Simonshaven heeft de op papier moeilijke uitbeurt bij DRL met een positieve 1-5 (1-3) overwinning afgesloten.

'Je kunt de punten maar beter binnen hebben, dus kan ik niet anders dan tevreden zijn', erkent trainer Richard van der Werf met twee gewonnen partijen de florissante competitiestart van zijn team. 'We hebben vanuit een goede organisatie op de juiste momenten toegeslagen. DRL begon te jagen op een aansluitingstreffer, maar bij 1-4 dienden wij hen de ontmoedigingsfactor toe.' Mark Wolbert scoorde de 0-1, waarna Kevin Francois een vrije trap via een Rotterdams been in het doel zag verdwijnen: 1-2. Kevin Belder (2 keer) en Mark Wolbert bepaalden de eindstand op 1-5. SV Simonshaven speelt aanstaande zaterdag aan de Schuddebeursedijk om 14.30 uur de topper in de vierde klasse F tegen Vierpolders. 'Vierpolders is eveneens goed gestart, heeft zich met enkele spelers van Brielle goed versterkt, dus dat kan een leuke wedstrijd worden.'

SV Simonshaven:  Bas Oster; Sander van Dongen, Dennis Kanters, Bart Wolters, Kevin Francois; Desley Hermsen, Mark Wolbert (80. Melvin Wubben), Richard van Baalen; Kevin Belder (48. Leander Verkaik), Dave van Dongen (46. Jeroen de Kruik), Jeremey van de Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant