Jozef Moreno laat de kans op de gelijkmaker liggen. Foto Peter de Jong.

Bernisse delft onderspit tegen Zestienhoven

Sport 449 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse gaat een moeilijk seizoen tegemoet nu ook de wedstrijd op het sportcomplex langs de Groene Kruisweg in Heenvliet tegen Zestienhoven met 1-4 (1-1) verloren ging.

'Toch hebben wij in de eerste helft goed meegevoetbald met Zestienhoven', stelde trainer Ronard Venekamp. 'We waren gelijkwaardig en het was jammer dat de 1-0 voorsprong (strafschop Vincent Schoordijk, DR) vlak voor rust uit handen werd gegeven.' Bernisse, dat het moest stellen zonder Berry de Ridder, bleef zich na de doeltreffende inspeelblunder van doelman Marcel Kardux kansen scheppen om de 1-2 achterstand weg te werken, maar waar onder anderen Sem Lissenberg en Jozef Moreno deze lieten liggen, daar was het Zestienhoven dat in de slotminuten uitliep naar 1-4. 'Het was een zeer geflatteerde nederlaag. De ploeg heeft gewoon keihard gewerkt, maar de foutjes werden meteen afgestraft en daarnaast zullen we beter om moeten gaan met de mogelijkheden.' Bernisse speelt aanstaande zaterdag op het sportpark langs de Groene Kruisweg tegen Zestienhoven.

Bernisse: Marcel Kardux; Michael van der Velden, Marc Althusius, Jean Paul Kers, Tim de Groot; Vincent Schoordijk, Rick Onderstal, Jeroen de Wit (55. Jeroen Brederland); Alessio Weeda, Sem Lissenberg, Bear Kamphorn (46. Jozef Monteiro).