Archieffoto Peter de Jong

Hekelingen boekt nuttige zege tegen BZC/Zuiderpark

Sport 146 keer gelezen

Rotterdam- Hekelingen heeft de 2-4 nederlaag tegen LMO uitgepoetst door aan de Rotterdamse Oldegaarde BZC/Zuiderpark met een 1-2 (1-2) nederlaag op te zadelen.

'We zijn de wedstrijd goed ingegaan, maar we blijven teveel kansen misten', wees trainer Ad Reijtenbagh naar het bekende euvel in het scorend vermogen. Joey Wertz scoorde al na vijf minuten spelen met een afstandschot de openingstreffer voor de Hekelingers: 0-1. Op het halfuur was de stand door een ongelukkige tegentreffer weer in evenwicht; 1-1. Danny Copperath bepaalde de ruststand op 1-2. 'We waren in de tweede helft bij vlagen te onrustig, leden te gemakkelijk balverlies en bleven ongelukkig in de afwerking. We creëerden totaal negen scoringskansen en als je daarvan slechts twee keer scoort, blijft het achterin billen knijpen. Maar deze ploeg is nog jong, dus valt er nog voldoende te sleutelen.'

Hekelingen: Wesley de Vos; Desney Bakker, Paul van der Hor, Jessy Povinelli, Coen Smitters; Joey Wertz, Victor Kriek (80. Ferry van Mierlo); Toivi Schol (53. Robin Boere); Cliffert Robinson (75. Bilal Tsouli), Danny Copperath, Zakaria Cheikh.