Dennis Holsteijn (midden) verloor zondag met Abbenbroek van Overmaas. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek wacht nog altijd op eerste overwinning

Sport 163 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft zondag nog niet de eerste punten van de competitie kunnen behalen. Thuis werd door de ploeg van Bert van der Lijn verloren met 1-2 van Overmaas. Bij rust stond het 1-1 tussen beide ploegen.

De formatie uit Nissewaard kwam voor rust op voorsprong dankzij een treffer van Jean Paul van Diggelen. De gasten wisten echter het doel van Roy Verwijs nog een keer te vinden. De spits van Abbenbroek stond onder de lat omdat Micheal Mikkers op vakantie was en Leon Bal dit weekend niet beschikbaar.

Zat niets in
'We kwamen voor in de eerste helft en binnen drie minuten hangt de gelijkmaker alweer in de touwen. We misten gewoon scherpte. Na rust hadden wij een kans die gaat niet goed en dan scoren zij in de tegenaanval. Er zat geen voetbal in, een bal van A naar B trappen was al lastig', meent Bert van der Lijn. Zondag speelt men bij Kethel Spaland. De formatie uit Abbenbroek heeft deze compeititie nog geen punt weten te behalen. De ploeg uit Schiedam behaalde tot op heden slechts één punt.