Afbeelding

Twee aanhoudingen voor reeks van misdrijven in Spijkenisse

Politie 122 keer gelezen

Spijkenisse - Agenten hebben gisteravond een 52-jarige man uit Heenvliet en een 55-jarige vrouw uit Vleuten aangehouden voor een reeks van misdrijven in Spijkenisse waaronder mishandeling, vernieling en diefstal.

Om ongeveer 17.00 uur kreeg de politie een melding dat in een hotel in Spijkenisse een mishandeling had plaatsgevonden. Daar aangekomen bleek dat twee gasten een ruit hadden vernield en de laptop van een andere gast hadden meegenomen. Ook hadden zij het personeel mishandeld. De daders waren vervolgens vertrokken in een auto.

Slingeren
Om 19.00 uur kreeg de politie een melding dat een automobilist, vermoedelijk onder invloed van alcohol, door Spijkenisse reed. Een getuige volgde de man en zag dat hij slingerde. In de Crocusstraat kwam het tot een treffen tussen de automobilist en de getuige toen de verdachte door had dat hij werd gevolgd. Hij mishandelde de getuige en een 13-jarig kind dat bij de getuige was en vernielde de auto van de getuige.

Agenten waren snel ter plaatse in de Crocusstraat. Daar verzette de verdachte zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij bleek onder invloed van alcohol, maar weigerde een blaastest. Bij hem in de auto zat ook een vrouw. Zij bleken het koppel te zijn uit het hotel en dus ook de verdachten van de mishandeling en de diefstal van een laptop. Beiden werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Daar weigerde de 52-jarige man ook de bloedproef. Zijn rijbewijs is alsnog ingevorderd.

Oproep
Het is niet uit te sluiten dat de verdachte tijdens zijn rit door Spijkenisse schade heeft aangericht aan geparkeerd staande auto's. Mocht dat zo zijn, of bent u daar getuige van geweest? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant