Bernisse had zaterdag aan een gelijkspel genoeg om verder te bekeren. Fotografie: Peter de Jong
Bernisse had zaterdag aan een gelijkspel genoeg om verder te bekeren. Fotografie: Peter de Jong

Bernisse verder in beker na gelijkspel met DVV'09

Sport 191 keer gelezen

Heenvliet – HVV Bernisse is nog niet uitgebekerd. De ploeg van Ronard Venekamp had na twee overwinningen zaterdag genoeg aan een gelijkspel tegen DVV '09. Het werd 1-1. De wedstrijd tussen Abbenbroek en Zwartewaal van vanavond (dinsdag) is voor spek en bonen.

Het was Samet Bulut die de ploeg uit Heenvliet op voorsprong bracht na de thee. Toch wisten de gasten van Goeree Overflakkee terug te komen. 'De stand was terecht. We misten vandaag heel veel spelers. We hebben het goed gedaan. Een aantal jongens zijn nog niet fit genoeg. Toch zijn we klaar voor de competitie. We gaan ook door in de beker over acht weken, dus de voorbereiding is uitstekend', meent Ronard Venekamp. Zaterdag start voor de ploeg uit Heenvliet de competitie met het treffen tegen Rockanje, dat net als de ploeg vna Ronard Venekamp promoveerde naar de derde klasse.

Spelers Bernisse:
Marcel Kardux; Micheal van der Velden; Roman Pardon; Jean Paul Kers; Jordy van de Berg; Vincent Schoordijk; Wouter Rijken; Joseph Monteiro; Allesie Weeda, Samet Bulut en Bear Kamphorn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant