Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SC Botlek overtuigend door in de beker na drie zeges

Sport 101 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek, dat komend seizoen snel weer naar de tweede klasse wil terugkeren, heeft zaterdag op overtuigende wijze de bekerpoule gewonnen. De ploeg van Richard Koutstaal won alle wedstrijden. Zaterdag werd de laatste tegenstander, Zinkwegse Boys met 7-1 terug naar Oud Beijerland gestuurd. Bij rust stond het 5-0.

De treffers op sportpark De Brug kwamen van Juliën Gret (2x, Jordy de Winter (3x), Louis Salacroup en Kenny Lopes Cruz. 'Je mag niet ontevreden zijn als je alles wint. We hebben ook een fantastisch doelsaldo neergezet 18-2.

Onnodige tegentreffers
Toch waren de tegentreffers vind ik onnodig. We kunnen zeggen dat we dus klaar zijn voor de competitie. We gaan de komende weken nog de puntjes bijschaven. Ik heb er een goed gevoel over', zegt Richard Koutstaal na de zege op Zinkwegse Boys. Zaterdag start voor SC Botlek de competitie met een uitwedstrijd bij Vlotbrug. 'Het is voor ons een zware start bij Vlotbrug, maar we moeten er gewoon klaar voor zijn', meent Koutstaal tot besluit. De ploeg uit Spijkenisse degradeerde afgelopen seizoen na twee seizoenen naar de derde klasse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant