Afbeelding

Goede zaken voor Spijkenisse, Botlek, Bernisse en Simonshaven in de beker

Sport 99 keer gelezen

Nissewaard – Dinsdagavond werden door de voetbalclubs uit Nissewaard goede zaken gedaan tijdens de tweede poule wedstrijden in het districtsbeker toernooi. Voor Spijkenisse, SC Botlek, Bernisse en Simonshaven lonkt, met zaterdag nog een duel te gaan, de volgende ronde.

Spijkenisse heeft zaterdag aan een gelijkspel genoeg. Na de winst op Zuidland, werd dinsdag PFC uitgeschakeld met 3-1. De treffers voor de ploeg van Peter Wubben kwamen van Emir Jasarevic (2x) en Eric Polet. De treffer van de Geervlieters kwam ook van een Spijkenisser. Jazzy Adams trapte in eigen doel.

Zuidland is uitgeschakeld in de districtsbeker na de nederlaag bij Nootdorp, zaterdag tegenstander van Spijkenisse. Het werd 2-1. De treffer van de Zuidlanders kwam van Leon van der Steen

Overige uitslagen
Hekelingen lijkt de volgende ronde op haar buik te kunnen schrijven. Thuis op sportpark 't Spui won SC Botlek, van oud trainer en speler Richard Koutstaal met maar liefst 0-7. Bernisse deed het ook uitstekend door thuis buurman Abbenbroek te verslaan met 2-1. Simonshaven wist thuis WFB op 1-1 te houden en is nog altijd koploper in de poule.

Uitgeschakeld
Voor OHVV en SCO'63 zit het bekertoernooi er na twee duels al op. Beide ploegen verloren de eerste twee duels. OHVV verloor bij FC Vlotbrug met 3-0 en SCO'63 kreeg een oorwassing in Hellevoetsluis waar het met 7-0 verloor. Komend weekend worden de laatste duels gespeeld in de poulefase met uitzondering van Abbenbroek, dat pas komende dinsdag tegen Zwartewaal speelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant