Blij met de opening van het nieuwe pand. Foto René Bakker.
Blij met de opening van het nieuwe pand. Foto René Bakker.

Gall & Gall Sterrenhof feestelijk heropend

Actueel 358 keer gelezen

Spijkenisse – Vandaag opende wethouder Christel Mourik op feestelijke wijze de geheel vernieuwde Gall & Gall winkel in winkelcentrum Sterrenhof. De slijterij, die al sinds 1972 in het winkelcentrum gevestigd is, waarvan 15 jaar onder de naam Gall & Gall, is verhuisd naar de overzijde waar drie nieuwe winkelpanden zijn gebouwd.

Ruimer assortiment
Eigenaresse Lies Olden is heel blij met haar nieuwe winkel en nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen in de met led verlichting uitgeruste, sfeervolle en overzichtelijke slijterij. Door de uitbreiding van het winkeloppervlak kan nu een nog ruimer assortiment worden aangeboden. Lies en haar deskundige medewerkster adviseren u graag bij uw aankoop. De winkel in het Sterrenkwartier is ingericht in de splinternieuwe Gall & Gall huisstijl. Door waterschade tijdens de bouw vond de opening een week later plaats dan gepland.

Facelift
Op de plek van het oude pand komt een nieuwe ingang naar het winkelcentrum. De huidige vier toegangen worden teruggebracht tot twee. Ook de naastgelegen drogist verhuist naar de overkant. Afgelopen maart werd begonnen met de eerste fase van de facelift van het al 44 jaar geleden gebouwde winkelcentrum. Naar verwachting zal half oktober, met het gereed komen van de verbouwing van één van de twee op de Sterrenhof gevestigde supermarkten, de tweede fase van de verbouwing worden voltooid. In de derde fase wordt ook de tweede supermarkt verbouwd. Beide supermarkten krijgen ook meer vloeroppervlak. De planning is dat de renovatie rond de Kerst voltooid zal zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant